Polski English

OŚWIADCZENIE ZARZĄDU SPÓŁKI SILVERMEDIA SP. Z O.O. Z SIEDZIBĄ W KRAKOWIE z dnia 2 grudnia 2015

03-12-2015

DOTYCZY: REPORTAŻU PROGRAMU „UWAGA” WYEMITOWANEGO PRZEZ TELEWIZJĘ TVN W DNIU 1 GRUDNIA 2015R. PT. „SREBRNY INTERES NA STARUSZKACH”

W związku z emisją przez telewizję TVN w dniu 1 grudnia 2015r. reportażu pt. „Srebrny interes na staruszkach” informujemy, że spółka Silvermedia Sp.  z o. o. z siedzibą w Krakowie, nie ma jakiegokolwiek związku ze spółką Silver Medic Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie i jej nieuczciwymi praktykami rynkowymi będącymi przedmiotem ww. reportażu.
Zarząd spółki Silvermedia Sp. z o.o. oświadcza, że w swojej działalności zawsze kieruje się dobrem konsumenta oferując zaawansowane technologicznie produkty telemedyczne najwyższej jakości i kategorycznie potępia stosowanie nieuczciwych praktyk handlowych.
Informujemy, że w związku z możliwością wprowadzenia konsumentów w błąd przez spółkę SILVER MEDIC, między innymi poprzez posługiwanie się bez zezwolenia nazwą Silvermedic, będącą zastrzeżonym znakiem towarowym, Zarząd Silvermedia Sp. z o.o. podejmie stosowne kroki prawne celem ochrony swoich dóbr osobistych i renomy rynkowej.